Το είδωλο φωτογραφικό προσφέρει πακέτα προσφορών γάμου. Τα πακέτα προσφορών ξεκινούν από €390 (Γάμος-Economic). Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στο γάμο σας.

Με 18 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε. Κλειδιά της επιτυχίας μας; Η εμπειρία, το μεράκι, η γνώση, η αγάπη μας για δουλειά και η καλλιτεχνική προσέγγιση των στιγμών σας!

Συνδυάζοντας την δική μας εμπειρία και ακούγοντας τις δικές σας προτάσεις, δημιουργούμε το τέλειο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές σας συζητήσεις με την ομάδα του "Είδωλο Φωτογραφικό", τις δικές σας παρατηρήσεις αλλά και τις δικές μας προτεινόμενες εναλλακτικές επιλογές.

Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε, είτε μία απλή φωτογράφιση, είτε μία πιο σύνθετη, η ομάδα υπόσχεται να παραμένει δίπλα σας με τρόπο διακριτικό έτσι ώστε να κρατά αναλλοίωτες στον χρόνο τις δικές σας προσωπικές στιγμές ευτυχίας, ευχαρίστησης, αναμνήσεων προσωπικών αλλά και οικογενειακών.

Για το"photoidolo"οι δικές σας ωραίες στιγμές, αποτελούν την κύρια πηγή καλλιτεχνικής έκφρασης. Ο αυθορμητισμός σας το κύριο εργαλείο μας, ώστε να αποτυπωθεί με ακρίβεια στο φακό η χαρούμενη ατμόσφαιρα και η ανάμνηση της συγκεκριμένης μέρας. Μπορείτε να επιλέξετε το ύφος της φωτογράφισης ανάλογα με το χαρακτήρα σας και το μέρος της φωτογράφισης.

Υπάρχουν πολλές φρέσκιες ιδέες αρκεί να υπάρχει η διάθεση από την πλευρά σας!


Φιλικά

Φραγκίσκος Πανούσης, Βίκυ Φράγκου
και συνεργάτες.